Zoek
Sluit dit zoekvak.
Eric-oosterom-nieuw-logo_cirkel
Eric-oosterom-nieuw-logo_cirkel

Maak kennis met Eric Oosterom van Oosterom Events. Met mijn ruim 30 jaar ervaring in de reis- en evenementenbranche kunt u erop vertrouwen dat u een gedegen advies en volledige ondersteuning bij de totstandkoming van uw bijeenkomst krijgt, hoe complex deze ook mag zijn.

Over ons

Ik  kan helpen bij:

  • het vinden van de juiste locatie voor uw vergadering of andere bijeenkomst (toplocaties via HelmsBriscoe), wat kosteloos is en u veel tijd bespaart
  • A tot Z planning van uw evenement, zodat u zich volledig kunt richten op uw gasten en de inhoud van uw evenement
  • werkzaamheden op locatie (DMC) in Nederland (maar ook daarbuiten!), voor als u aanvullende diensten nodig heeft zoals vervoer, diners, excursies en andere activiteiten

Mijn passie…

Ik ben een expert in het organiseren en coördineren van middelgrote tot grote internationale vergaderingen, incentivereizen, conferenties en andere zakelijke evenementen. Ik ga juist voor dat ene stapje extra, waarbij ik mij niet alleen richt op kostenbesparing, contractonderhandelingen en de kleinste details, maar vooral op úw klanttevredenheid. Bij mij gaat de klant altijd voor!

Professionele samenvatting…

Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring in de reis- en evenementenbranche. Zo heb ik bijna 15 jaar gewerkt voor de internationale Meetings & Events afdeling van American Express in Amsterdam, als Senior MICE Project Manager. Ik was er verantwoordelijk voor het samenstellen van vaak complexe, op-maat-gemaakte incentivereizen en buitenlandse bijeenkomsten als conferenties, sales meetings etc. 

Bij de associatie WYSE Travel Confederation was ik als Conference Events Manager verantwoordelijk voor het verzorgen en uitvoeren van hun jaarlijkse conferenties. Ook heb ik als Event Manager gewerkt bij de European Association of Geoscientists and Engineers (EAGE).

Meer recent was ik bij Schiphol Travel International verantwoordelijk voor het verzorgen van diverse meetings & events. En voor reizen voor TV-producties en zakelijke groepen. Tenslotte heb ik bij de Destination Management Company Partners & SAM! veel ervaring opgedaan met het verzorgen van allerlei niche diensten voor inkomende zakelijke en toeristische groepen, zoals transfers, dine-around boekingen en exclusief afgehuurde locaties tijdens grote congressen. Maar ook incentivegroepen, luxe arrangementen voor high-end gasten en andere groepsaangelegenheden in Nederland en Europa.

Opleiding en carrièrehoogtepunten…

Ik heb gestudeerd aan de AVR Reisbureau Vakschool in Leidschendam, waar ik als beste student van mijn jaargroep uit de bus kwam. Bij American Express heb ik in 2011 de Business Travel Pacesetter Award gewonnen voor beste Meeting Planner van de Benelux.

Hoogtepunten in mijn carrière waren:

  • Diverse incentivereizen voor grote internationale bedrijven als Citrix, Xerox, Sharp en Microsoft, maar ook kleinere organisaties als De Efteling (volledige eventplanning)
  • Compleet verzorgde salesconferenties voor o.a. Citrix, ASICS en De Lage Landen (DLL) (reis- & hotelboekingen, eventplanning & DMC werkzaamheden)
  • De business-to-business conferenties World Youth & Student Travel Conference (WYSTC), World Educational Travel Market & International Aupair Conference (WETM-IAC) en STAY WYSE Conference (hostelconferentie) van WYSE Travel Confederation (locatiescouting, volledige eventplanning & DMC werkzaamheden)

Met deze flinke bak ervaring heb ik in februari 2021 besloten om mijn eigen bedrijf op te richten en mij aan te sluiten bij HelmsBriscoe, de marktleider op het gebied van locatiescouting voor meetings & events over de gehele wereld. Ik gebruik daarbij het uitgebreide netwerk van HelmsBriscoe als uitgangspunt bij het vinden van de juiste locatie. Maar bied vervolgens mijn A tot Z eventplanningsservice aan om het evenement vlekkeloos te laten verlopen. De opdrachtgever heeft er geen omkijken naar.  Indien nodig regel ik ook additionele diensten als lokaal transport, diners, boottochten, badges voor de deelnemers, het opzetten en beheren van de deelnemersregistratie en andere diensten (ook wel DMC werkzaamheden genoemd).

Bij Oosterom Events kunt u erop vertrouwen dat uw evenement op professionele wijze tot stand komt en vlekkeloos verloopt!

OosteromEvents-Event & Project Management-“Full A-to-Z meeting planning“
OosteromEvents-Event & Project Management-“Full A-to-Z meeting planning“
OosteromEvents-Event & Project Management-“Full A-to-Z meeting planning“
eric
Venue's gevonden
0
events NL
Nederlandse events georganieerd
0
wereld bol internationaal
Internationale events georganiseerd
0
Tevreden klanten
0