Search
Close this search box.
Eric-oosterom-nieuw-logo_cirkel
Eric-oosterom-nieuw-logo_cirkel

Event voorbeeld DMC werkzaamheden

In opdracht van Ribbon Communications heb ik hostess service, deelnemersbadges, touringcarvervoer en een privé-diner met entertainment verzorgd voor een internationale groep medewerkers en klanten die naar Amsterdam kwamen voor een ‘in-person’ bijeenkomst.

Mijn opdrachtgever was op zoek naar een bijzondere locatie voor het privé-diner, omdat het de eerste keer na corona was dat iedereen weer ‘live’ bij elkaar kon komen. Ik had in eerste instantie een venue gevonden in Amsterdam Oost, maar die moest door onvoorziene omstandigheden de deuren sluiten. Gelukkig is het mij in de drukke septembermaand toch gelukt om een hele mooie locatie te vinden: Café Americain in het Hard Rock Hotel Amsterdam American in hartje Amsterdam. 

Het restaurant is volledig exclusief voor het gezelschap gereserveerd. Er werd eerst een borrel met bijzondere amuses (met het bedrijfslogo op eetbaar papier erop!) verzorgd, alvorens men een exclusief diner met culinaire hoogstandjes geserveerd kreeg door de zeer gastvrije bediening. Als muzikale ondersteuning trad de jazzband Trio Born met zangeres Louise Akkermans op.

Ter ondersteuning van de vergadering die overdag plaatsvond heb ik de ervaren gastvrouw Inge Worm-Roggeveen ingehuurd die mijn opdrachtgever op locatie bijgestaan heeft en ervoor gezorgd heeft dat alles op rolletjes verliep.

OosteromEvents-Event & Project Management-“Full A-to-Z meeting planning“
OosteromEvents-Event & Project Management-“Full A-to-Z meeting planning“
OosteromEvents-Event & Project Management-“Full A-to-Z meeting planning“
eric
Venue's gevonden
0
events NL
Nederlandse events georganieerd
0
wereld bol internationaal
Internationale events georganiseerd
0
Tevreden klanten
0